Portfolio

Rotterdam is een prachtige stad voor fotografie. Er is iets voor iedereen.

Kijk rond!

Wilt u een romantische fotoshoot of een trouwreportage?

Wilt u een romantische fotoshoot of een trouwreportage, dan bieden sfeervolle restaurants of bijvoorbeeld de Rotterdamse Oude Haven een prachtige achtergrond. Maar er zijn ook tal van stijlvolle en moderne achtergronden. Denk bijvoorbeeld aan kantoorpanden met veel glas, er zijn ook veel parken en er zijn ook prima plekken voor een industriële look. Denk bijvoorbeeld aan Maassilo of de oude vervaagde stukken op Heiplaði. Als fotograaf wil ik het een uitdaging maken om de meest geschikte plek in Rotterdam te vinden en daar mooie foto’s te maken.

Werkwijze

Op de beschrijvingspagina vind je informatie over de prijzen en pakketten die ik aanbied voor fotografie.

Op de beschrijvingspagina vind je informatie over de prijzen en pakketten die ik aanbied voor fotografie. Dezelfde informatie over trouwen in Rotterdam vind je op de pagina trouwfotografie. Je kunt ze allebei zo groot maken als je wilt met verschillende pakketten. Alle foto’s zijn van de hoogste kwaliteit en worden daarom voor levering nabewerkt. U ontvangt de foto’s kort na uw bestelling.

Wat vind je belangrijk?

Wanneer u een persfotograaf in Rotterdam boekt, vinden wij een geschikte buitenlocatie voor u.

 Wanneer u een persfotograaf in Rotterdam boekt, vinden wij een geschikte buitenlocatie voor u. Zo wordt er gekeken naar het bedrijf, uw wensen en het licht. Bent u op zoek naar een trouwfotograaf in Rotterdam, dan vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats om uw dag en wensen te bespreken.